Waylon toegevoegd aan line-up Holland zingt Hazes

Waylon joint Holland zingt Hazes

Er is weer een nieuwe naam toegevoegd op de artiestenlijst van Holland zingt Hazes, namelijk Waylon.

“Ik hoop dat als ik er niet meer ben, mensen mij ook eren”, aldus Waylon aan RTL Boulevard. Waylon geeft in het interview aan dat hij op een gegeven moment in zijn leven de tekst van Hazes begon te begrijpen. Het begon door Kleine jongen. Waylon was aan het tanken en hoorde het nummer op de radio. Het nummer liet hem denken aan zijn toen pasgeboren zoontje Dylan en hij schoot door de betekenis van het nummer helemaal vol.

André junior had Waylon al heel lang op zijn verlanglijstje staan. Het is dan ook Waylon’s eerste jaar dat hij voor Holland zingt Hazes zal optreden.

De liedjes van Hazes kent Waylon maar al te goed. Toen hij vroeger nog in een coverband speelde werd Hazes regelmatig aangevraagd en gezongen. ”Als we Hazes speelden ging de tap lopen en als de tap gaat lopen, is de kastelein blij en als de kastelein blij is mag het bandje terugkomen en dan ben ik ook blij.”

De artiesten die optreden bij Holland zingt Hazes zijn: Roxeanne en André Hazes junior, Waylon, Jeroen van der Boom, Jamai, Martijn Fisscher, Ruth Jacot, Anita Meyer, Danny de Munk en Xander de Bousonjé op de  bühne. Het feest staat gepland op 26, 27 en 28 maart in de Ziggo Dome en tickets zijn nog steeds verkrijgbaar.

(Bron)

Reacties zijn gesloten.