Profiel TV

profieltv1Profiel is een programma dat is ontstaan uit een samenwerking tussen HUMAN, de IKON en de KRO. In het programma staat in elke aflevering 1 persoon in de spotlight en van die persoon zal een biografie worden getoond.

Dit zijn soms bekende Nederlanders, maar soms ook minder bekende Nederlanders. Wat van Profiel zo’n speciaal programma maakt, is het feit dat de biografiemakers hun best doen om nieuwe zaken aan het licht te brengen en niet tevreden zijn met simpele antwoorden. Ze proberen alles tot op de bodem uit te zoeken en ze doen echt hun best om wat dieper te graven en tot echte antwoorden op vragen te komen.

Zo wordt niet alleen de persoon zelf geïnterviewd, maar worden ook bekenden en intimi geïnterviewd. Er ontstaat een duidelijk beeld over een persoon en/of een bepaalde affaire waarin die persoon een rol heeft gespeeld. Het levert interessante TV waarin vrijwel altijd nieuwe feitjes of wetenswaardigheden naar boven komen.

Profiel is eigenlijk het enige Nederlandse programma in zijn klasse en de show is voor mensen die meer willen weten over personen die in het nieuws zijn of zijn geweest een erg goed programma. Het is met het oogpunt op humanisme ook steengoed, doordat er altijd wordt getracht om de oorzaak van het handelen van een persoon naar boven te brengen. Ook bij eventuele misstappen wordt goed geanalyseerd waarom er iets fout is gegaan of hoe het verklaard kan worden.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Laat een reactie achter