Pakkende momenten

Voor mensen die na het lezen van deze website geïnteresseerd zijn in Profiel, hebben we op deze pagina een aantal afleveringen geselecteerd waaruit de kracht van het programma eenvoudig blijkt. De afleveringen geven stuk voor stuk een geweldige analyse van de persoon in de aflevering en het is erg interessante TV.

Deze aflevering van Profiel gaat over Frank Boeijen. Met behulp van een diepgaand interview en beelden uit het verleden wordt een goed beeld geschetst van de persoon Frank Boeijen. Een boeiende aflevering voor iedereen die van muziek houdt en meer wil weten over een van Nederlands beste artiesten.

In deze aflevering van Profiel wordt gekeken naar een van Nederlands meest succesvolle cabaretiers, Hans Teeuwen. Collega cabaretiers, vrienden, bekenden en intimi verklaren het succes van Hans Teeuwen en verklaren waarom hij zo succesvol was. Ze analyseren het karakter van Hans Teeuwen en kijken waarom Hans Teeuwen Hans Teeuwen is.

Tot slot is ook de aflevering met Badr Hari een echte aanrader. De nieuwe vriend van Estelle Gullit en de man die de laatste periode verschillende keren in het nieuws is gekomen door mishandelingen wordt in Profiel bekeken. Aan de hand van interviews met Badr Hari, mensen om hem heen en beelden van de kickbokser wordt een analyse gemaakt. Een erg sterke aflevering die een goed beeld schetst van Badr Hari.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Laat een reactie achter