Chantal Janzen te gast in College Tour

College Tour 2015

Op donderdag 19 Februari maakte de presentator van College Tour, Twan Huys, via Radio538 bekend dat we komende maand de volgende BN-ers kunnen verwachten:

  • Chantal Janzen: zangeres, presentatrice en musicalster.
  • Lodewijk Asscher: Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en is o.a. vice-premier van de PVDA
  • Remco Campert: Nederlandse dichter, columnist en schrijver van verhalen en romans.

Chantal Janzen presenteert dit jaar maarliefst het derde seizoen van Everybody Dance Now. Ze heeft een deal gesloten met The Voice Kids Deutschland en wordt door de Bild de nieuwe Linda de Mol genoemd. En natuurlijk niet te vergeten haar grote succes in de musical Hij gelooft in mij, waarin ze Rachel Hazes speelt. Chantal is op 10 maart te gast. De aflevering wordt op 20 maart uitgezonden op NPO 3.

Lodewijk Asscher is te zien in het programma aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen. Wij hopen natuurlijk dat hij open zal praten over zijn ideeën en bevindingen als minister zijnde. De opnamen zijn op 11 maart, de uitzending is op 13 maart op NPO 3.

Remco Campert maakt deel uit van de  literaire stroming de Vijftigers. Hij zal o.a. in oktober de Prijs der Nederlandse Letteren in ontvangst mogen nemen. Prijs der Nederlandse Letteren is de belangrijkste literaire prijs van Vlaanderen en Nederland. Bekende werken van Campert zijn o.a. Het leven is vurrukkulluk (1961) en Tot Zoens (1986).

Zou jij het leuk vinden om een van deze shows bij te staan? En ben jij in het bezit van een collegepas? Dan kun je je nu hier aanmelden. Mocht je niet in het bezit zijn van een collegepas, maar wil je wel graag bij het college zijn van Remco campert, meldt je dan alsnog gerust aan.

Reacties zijn gesloten.